A Csíplek! Alapítvány kizárólagos támogatója az eredményes szúnyogmentesség magyarországi megvalósítója, a NO MOSQUITO Kft.

Keresés

Tereprendezés

Július van. Már hetek óta jeleztük, hogy kellene ismét egy tereprendezés, hogy a kivitelezők hozzáférjenek a csípőszúnyoglárvákat tartalmazó tenyészővízhez. Persze ez néhol nem megy olyan egyszerűen, sokáig ütemterveket emlegetnek... azután végre kijön sok ember akkora területre, amit két ember is csak egymás munkáját akadályozva tud elvégezni. (Félreértés ne essék, örültünk, hogy elkezdődött...)

Végül meguntam a dolgot, vettünk egy szélezőt. A kisebb helyeken a néhány perces növényzetrendezést meg tudjuk oldani anélkül, hogy a lassan járó hivatali gépezetet baindítanánk. Mellékesen megjegyzem, hogy a tereprendezést végzők nagyon élvezték a természetbeni munkát.

A növényzet rendezése után sokkal egyszerűbb a biológiai készítmény precíziós módszerrel történő kijuttatása közvetlenül a csípőszúnyoglárvák tenyészővizébe. Ezekután nem kell meglepődni, ha 100%-os hatékonyságot tapasztalunk.

 

 

 

 

Szúnyogos dolgok