A Csíplek! Alapítvány kizárólagos támogatója az eredményes szúnyogmentesség magyarországi megvalósítója, a NO MOSQUITO Kft.

Keresés

Választható előadások

A csípőszúnyogok ellen hatékonyan a környezettudatos szúnyoggyérítés módszerével védekezhetünk. Fontos megismernünk a csípőszúnyogok szokásait, természetes ellenségeit, hogy hatékonyan tudjunk védekezni ellenük. Előadásaink segítségével bemutatjuk a szúnyogártalom elleni védekezés legújabb ismereteit, és lehetőségeit, ahol lehet, magyarországi példákon keresztül. Az előadások témáját próbáljuk az aktuális helyszínhez igazítani.
A szúnyogszezon folyamán (március-október) a No Mosquito Kft. megbízásai kivételével csak korlátozott számban tudunk előadást tartani.

  • Előadások a szúnyoggyérítés témaköréből:   ( 9 cikk )

    Ajánljuk önkormányzatoknak, szúnyoggyérítésben érdekelt társaságoknak, regionális törekvésekben gondolkodó szervezeteknek, környezetvédelmi és természetvédelmi táborok számára. Sorra vesszük a szúnyoggyérítés lehetőségeit, ismereteit, tulajdonságait, szükséges feltételeit, költségcsökkentő lépéseit, várható eredményeit és várható következményeit megvalósult példákon keresztül.
    Témája az ismereteken túl a környezettudatos életre nevelés.

  • Ismeretterjesztő előadások a csipőszúnyogokról   ( 3 cikk )

    Ajánljuk környezetvédelmi, természetvédelmi táborok számára. Az ismeretterjesztő előadások során érintőlegesen bemutatunk egyéb kétszárnyú (Diptera) családokat is. Témája az ismereteken túl a környezettudatos életre nevelés.