Környezettudatos szúnyoggyérítés, a követendő példa

Truxtor - kétéltű járműKis felületű sekély tenyészőhely kezelésAz előadás keretein belül elmondjuk mindazokat a tényeket, melyekre szükség van a környezettudatos szúnyoggyérítés megvalósításához, hiszen való igaz, hogy nem olyan egyszerű, mint a repülőgépes szúnyoggyérítés esetében, vagyis, hogy megbízunk egy társaságot, aki jó sok pénzért elvégzi a piszkos munkát. A környezettudatos szúnyoggyérítéshez rengeteg terepi munka szükséges, mindamellett remek időszakos munkahely teremtő lehetőség.Telelő Culex csípőszúnyogok csatorna falán

Az elhivatott munkát követően viszont hatékonyan tudunk védekezni a szúnyogártalom ellen, továbbá környezettudatosan, egészségtudatosan, a természet károsítása nélkül, és nem utolsó sorban költségtakarékosan.

Az ismeretterjesztő előadás keretében számos egyéb kérdését is megválaszoljuk.